Personvern

1. Innledning

I Gullsluken tar vi personvernet ditt på alvor. Vi er forpliktet til å beskytte og respektere dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og andre relevante lover og regler. Denne personvernpolicyen forklarer hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn om deg og dine rettigheter i forbindelse med dette.

2. Informasjon vi samler inn

Når du handler på Gullsluken.no, registrerer vi personlig informasjon som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, og betalingsdetaljer. Vi bruker denne informasjonen for å kunne behandle bestillingen din og tilby deg best mulig service.

3. Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker din informasjon til å:

  • Behandle bestillinger, leveranser og betalinger
  • Kommunisere med deg om bestillinger, produkter, tjenester og kampanjetilbud
  • Oppdatere vår database og vedlikeholde kontoopplysningene dine hos oss
  • Forebygge eller oppdage svindel eller misbruk av nettstedet vårt

4. Deling av personopplysninger

Vi vil aldri selge dine personopplysninger til tredjeparter. Vi kan imidlertid dele opplysningene dine med pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettsiden vår, behandle transaksjoner og levere tjenester til deg, så lenge disse partiene er enige i å holde denne informasjonen konfidensiell.

5. Retten til å se, endre eller slette opplysningene dine

Du har rett til å se hvilke opplysninger vi har lagret om deg. Du kan også be om at vi endrer eller sletter informasjonen vi har om deg. For å gjøre dette, vennligst send oss en e-post på kontakt@gullsluken.no

6. Retten til å begrense behandling

Du har rett til å be oss om å begrense behandlingen av dine personlige data, under visse betingelser.

7. Retten til å protestere mot behandling

Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data, under visse betingelser.

8. Retten til dataportabilitet

Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

9. Endringer i personvernreglene

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut de nye personvernreglene på denne siden. Vi anbefaler at du sjekker denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer.

Hvis du har spørsmål om Gullslukens personvernregler, dataene vi har om deg, eller hvis du vil utøve en av dine databeskyttelsesrettigheter, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.

E-post oss på: kontakt@gullsluken.no

Sist oppdatert: 26.06.2023