Salgsbetingelser og Returrett

1. Generelle betingelser

Ved å kjøpe varer fra Gullsluken aksepterer du våre salgsbetingelser. Vi forbeholder oss retten til å endre betingelsene når som helst, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert.

2. Priser

Alle priser på nettstedet er oppgitt i norske kroner (NOK). Vi forbeholder oss retten til å endre priser på varer og frakt til enhver tid.

3. Betaling

Vi tilbyr sikker betaling via Vipps, Klarna, Mastercard, og Visa. Transaksjonen blir behandlet når bestillingen er fullført.

4. Levering

Vi tilbyr levering til hele Norge. Leveringstid og fraktkostnader kan variere basert på varenes størrelse og vekt, samt leveringsadressen. For øyeblikket har vi faste fraktkostnader på 49,-

5. Returpolicy

Vi tilbyr en 30-dagers returpolicy for ubrukte varer som returneres i sin originale, uåpnede emballasje. Vi gir imidlertid ikke refusjoner for varer som har blitt brukt, slitt eller skadet gjennom normal bruk eller misbruk. Hvis du returnerer en vare som ikke godkjennes av vårt team, uten gyldig grunn, eller etter den 30-dagers perioden, forbeholder vi oss retten til å belaste et omlagringsgebyr på opptil 25% av kjøpesummen. Varen(e) må returneres i samme stand som ved mottak, og i original emballasje. Kunden dekker returkostnadene. Når vi har mottatt og inspisert varen, vil vi gi beskjed om godkjennelse eller avslag på refusjonen.

For å starte en retur, vennligst send oss en e-post til kontakt@gullsluken.no innen 30 dager etter levering og oppgi ordrenummeret og årsaken til returen. Alle returer må godkjennes av vårt team før produktet sendes tilbake til oss. Varene må returneres i sin originale emballasje og i ubrukt stand. Vennligst inkluder ordrenummeret og ditt navn som ble brukt ved levering i returpakken for å hjelpe oss med å behandle returen raskt. Kunden er ansvarlig for returfraktkostnadene, med mindre varen ble skadet ved mottak. Vi refunderer ikke fraktkostnader.

Ved mottak av din retur kan det ta opptil 10 virkedager for oss å inspisere dine varer. Etter at vi har bekreftet at alle returnerte varer er i god stand, vennligst tillat opptil 40 virkedager fra datoen vi bekrefter refusjonen for å behandle den. Hvis du ikke mottar refusjonen etter at vi har bekreftet at den er behandlet og vellykket refundert, vennligst kontakt din finansinstitusjon.

Vi gir ikke refusjoner for varer som har blitt brukt, slitt eller skadet gjennom normal bruk eller misbruk.

Alle refusjoner behandles i norske kroner (NOK), det samme som det opprinnelige kjøpet. Vennligst merk at kunden er ansvarlig for eventuelle gebyrer knyttet til valutatransaksjoner eller valutakurser.

6. Reklamasjon

Hvis det er en feil eller mangel ved varen, ber vi deg kontakte oss så snart som mulig for en løsning. Du har 2 års reklamasjonsrett i henhold til forbrukerkjøpsloven.

7. Personvern

Vi verdsetter ditt personvern og behandler alle personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

8. Varers tilgjengelighet

Vi tar forbehold om at noen varer kan være utsolgt, og vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil på vår nettside. Ved utsolgt vare vil kunden få beskjed om dette, enten via nettsiden eller direkte kommunikasjon med oss.

9. Force Majeure

Er vi forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, som krig, opprør, brann, flom, naturkatastrofe, inngrep fra offentlige myndigheter, ny eller endret lovgivning, mangel på transportmidler, alminnelig varemangel, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som er angitt i dette punkt, er vi fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere til den kunden eventuell forskuddsbetaling for det aktuelle produktet.

10. Tvister og lovvalg

Vi følger Forbrukerrådets retningslinjer ved en eventuell tvist. Tvister som ikke løses i minnelighet, skal avgjøres i norske domstoler etter norsk lov.

Ved å handle hos Gullsluken aksepterer du betingelsene som angitt over.

11. Kontakt

Hvis du har spørsmål om salgsbetingelsene, levering, retur, eller andre henvendelser, vennligst kontakt oss på kontakt@gullsluken.no

Vi forbeholder oss retten til å endre våre salgsbetingelser. Eventuelle endringer vil bli publisert på dette nettstedet.